Gratare •Bucataria lui Radu A.•

Pentru spatiul bucatariei decorul cu influente rustice este o alegere foarte reusita. Astfel, bucataria devine mai primitoare, mai confortabila si mai intima. Bucataria lui Radu A . beneficiind de : • soba pe lemne ca la bunica acasa (plita din fonta cu trei ochiuri 800x500) captusita cu caramida din samota rezistenta la temperaturi ridicate. • gratarul 700x600 realizat din caramida veche (caramizi samota , travertin, placare piatra aparenta etc.) spatiu de depozitare pt lemne , horn rustic in armonie cu tamplaria din lemn/fier forjat.(dupa preferinte se poate atasa cuptor pe vatra pe lemne pentru pizza, paine, sarmalute etc). • masa de lucru 1000x600 cu blat din granit natural (Colonial Dream), si spatiu generos pentru accesorile de bucatarie. • prezenta numeroaselor spatii de depozitare, datorita carora fiecare obiect isi gaseste un loc propriu, alaturi de accesorile incorporate, fac din aceasta bucatarie una in care problema functionalitatii a fost rezolvata cu succes. • dimensiuni L=2500, l=600, h= 2600.

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.