Cuptor cu lemne, Gratare, Soba • Cuptorul lui Vlad •

Pentru toti cei care tanjesc dupa parfumul cozonacilor sau mireasma dulceturilor din bucataria bunicii, va propunem o bucatarie de vara amenajata in stil rustic “Cuptorul lui Vlad” ce evoca viata la tara. In cuptoarele de paine pe vatra eGratare puteti coace si alte preparate, cum ar fi: , pasca, placinte, turte, lichiu, mancaruri la cuptor, pizza, foccacia. Credem ca nici un miros nu este mai familiar decat cel al painii coapte pe vatra unui cuptor cu lemne. Totodata cuptorul beneficiaza de • gratar de gradina • masa de lucru • spatii depozitare • soba traditionala pe lemne unde se desfasoara totate activitatile pe care, din cauza caldurii, nu le mai putem face in casa. Acolo se fierbe porumbul, se coc vinete, se face bulionul de rosii si tot acolo se face gulas la ceaun delicios. Naturalete si simplitate sunt cele doua cuvinte care definesc gratarul de gradina , hornul rustic in nuanta de alb pune in valoare culoarea naturala a caramizi, ceramica din lut ars, lemnul care ii confera un aspect rustic. • dimensiuni gratar- L =3500, l=1000, h=2800.

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.