Gratare, Cuptor pizza, paine, Soba, Rotisor • Bucataria Cercul De Foc •

Dacă vrei să te delectezi cu preparate delicioase din bucataria traditionala locala si internationala, iti recomandam bucataria de vara a Hotelului Pacific Timisoara. Bucataria Cercul De Foc va ofera pizza, paine coapta pe vatra, ciorbe ardelenesti, gulas la ceaun, gratare, preparate vanatoresti, pui, porc la protap - rotisor, mititei la gratar . Şi ce poate fi mai plăcut decât o masă copioasa pe terasă în aer liber cu multă umbră care să încununeze în mod fericit toate activităţile zilei. Dacă vrei să te delectezi cu o băutură fină, te aşteaptă la bar aceeaşi atmosferă relaxantă şi discretă unde puteti degusta si savura cele mai rafinate vinuri.In urma colaborarii cu beneficiarul am obtinut o bucatarie practica cu influente rustice unde cu grija am amplasat modulele compuse din : cuptor pizza pe lemne, soba traditionala taraneasca din fonta ( 3 ochiuri) , gratar ( grill) cu spatiu depozitare (lemne,carbunii) si modul rotisor – protap – spatiu depozitare. • dimensiuni - L = 4 m, l= 1,5 m, h=2,80.

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.