Gratar •Bucataria lui Andrei P.•

Amenajarea unei bucatarii poate fi o sarcina destul de dificila, nu si pentru noi. Bucataria lui Andrei beneficiind de : • gratar (Barbecue) 700x600 inox captusit cu caramizi rezistente la socuri termice (material refractant), si spatiu de depozitare lemne. • masa de lucru cu blat din granit natural 1000x600, spatiu depozitare accesori bucatarie (lemne) dupa preferinte usa din lamn . • chiuveta din inox (450x400) in aceeasi linie cu caunul (focar din fonta pe gaz) incorporate in blatul de granit (1600x600) beneficiind de un generos spatiu pt. depozitare cu usi din lemn in tonalitate cu gratarul dupa preferinta. • Intr-o astfel de amenajare materialele au fost alese cu grija intrucat trebuie sa predomine cele traditionale, precum lemnul, piatra, caramida si ceramica. Ustensilele din lemn, cosurile impletite, bolurile si farfuriile de ceramica sunt cateva dintre elementele unui astfel de spatiu, care prin expunere devin obiecte decorative de mare efect. • dimensiuni gratar- L =3300, l=600, h=3000.

GRATARE DE GRADINA SI CURTE, BUCATARII DE VARA, CUPTOARE PIZZA, GRATARE TRADITIONALE, GRATAR DIN CARAMIDA

Gratar - gratare (Barbecue) nu este doar un element de decor al curtii casei dumneavoastra, el poate fi transformat intr-o adevarata bucatarie de vara unde bucatarul din tine gateste impreuna cu familia de la mic la mare mancare sanatoasa ca la mama acasa. Gratare realizate dupa exigentele clientului in functie de stilul casei rustic sau modern tinand cont ca toate accesorile sa nu va lipseasca. In functie de spatiul avut la dispozitie e Gratare ofera o gama variata gratare de gradina si curte unicat gratare de gradina din caramida bucatarii unicat proiectare 3D soba pentru gatit pe lemne seminee de exterior cuptoare pizza, cuptoare de paine traditionale barbeque-grill cu blat de lucru, chiuveta, afumatoare traditionala, rotisoare, vinoteca/crama, toate sub un singur acoperis e Gratare.ro Detaliile fac diferenta!!!


e Gratare ofera o gama larga de modele de gratare, cuptoare pizza, gratare de gradina, seminee, tot odata venim cu o serie de schite, proiecte 3D pentru gratar din caramida, cuptoare pe lemne, sobe, barbeque, afumatoare, loc pentru ceaun, grill, cuptor traditional, gratar traditional, cuptor paine, cuptor de pizza, gratare de curte, gratare de gradina din caramida, gratare.