Grill cuptor Vulcano


PAL027


Palazzetti


carbune

cuptoare, lemne


7-10 zile


Gratuit


58,00000 Lei


Cumpara

Gratarul si cuptorul atunci cand au un design deosebit infrumuseteaza si dau un plus  gradinii dvs. Gratarul Vulcano este produs in Italia si face parte din gama premium a producatorului Palazzetti.Intr-un design special sunt combinate cu succes doua zone de grill si un cuptor traditional.Cuptorul este construit din materiale refractare, retine caldura pe o perioada indelungata si va permite sa gatiti chiar si fara flacara. Usa cuptorului este din otel vopsit iar termometrul va permite un control al temperaturii.
Zona mare de grill va permite sa gatiti simultan mai multe tipuri de preparate, inclusiv fierbere.Blatul de lucru este placat cu marmura Giallo Reale iar acoperisul este realizat din cupru.Vatra este realizata din materiale refractare.Cutia pentru cenusa este construita in sistem fast fire box care permite o circulatie corespunzatoare a aerului.
Petrecti timpul liber in propria oaza de liniste cu mancare buna si sanatoasa alaturi de familie si prieteni.* design special, structura solida
* gratar doua spatii pentru gatit 
* grill inox cu manere
* piatra pentru gatit cu manere
* vatra material refractar
* cuptor materiale refractare
* usa cuptor din otel vopsit, termometru cuptor
* blat placat cu marmura Giallo Reale
* acoperis din cupru
* versiune nevopsita
* dimensiuni: 252 x 266 x 320 cm
* greutate 1190 kg
* se livreaza pe module, pretul nu include si montaj
* combustibil lemn, carbune

ma abonez
© 2009-2013 eGratare.ro